Het grote verlangen

“Als je wat rustiger aan doet, gaat het vanzelf over.”

Over het boek

In oktober 2014 deed ik voor de zesde keer mee met de 24 Hour Comics Day

De uitdaging tijdens 24 Hour Comics Day is om in 24 uur een stripverhaal van 24 pagina’s te bedenken en tekenen. Er zijn verschillende manieren om mee te doen; een aantal keer ben ik met meerdere tekenaars bij elkaar gaan zitten, maar deze keer sloot ik me – net als in 2012 – op in mijn schuurtje om in alle eenzaamheid aan mijn strip te werken.

Over het maakproces van dit verhaal heb ik deze blogpost bijgehouden.

Het verhaal is gebaseerd op een essay dat ik schreef voor een vak van Awee Prins tijdens mijn studie filosofie. Het grote verlangen gaat over een startende docent aan de kunstacademie die tijdens het beoordelen van werk van studenten wordt overvallen door herinneringen aan zijn studententijd.

Geniet, kleurenomslag, 24 pagina’s zwart/wit, A5 formaat.