24 Hour Comics Day Video

24 Hour Comics Day op 3 oktober 2009 in Lambiek te Amsterdam. Het geworstel om een verhaal van 24 pagina’s in 24 uur te tekenen is vastgelegd op video. Let vooral op de ‘versnelde’ beelden: in linkerbovenhoek van de ruimte hing een camera die om de zoveel seconden een beeld schoot. U kunt mij herkennen aan een smetteloos wit overhemd, glimmende puntschoenen die af en toe onder de tafel vandaan steken en de hand die bijna de hele tijd mijn nogal brakke hoofd – ik was de avond ervoor met mijn goede vriend Steven de stad in geweest, u weet wel gin tonics enzo – omhoog houdt, zodat het niet op de tafel in slaap valt.

24 Hour Comics Day 2009 Lambiek

Regie: Lot Rossmark, camera: Guy Molin, montage: Lot Rossmark.

Zoals u misschien al heeft gelezen is het wel weer gelukt! U kunt het boekje dat ik van de 24 Hour Comic hebt gemaakt hier bekijken en bestellen (5 Euro + de verzendkosten).

Of bekijk mijn 24 Hour Comics van 2008 (Het Pak) en van 2007 (Het Eiland).