Zone #90 De Humor Special

‘Toen de redactie van Zone 5300 mij vroeg om gasthoofdredacteur te zijn zei ik natuurlijk meteen YES! Mijn hele tekenaarsleven ga ik al gebukt onder de grillen van deze wispelturige machtswellustelingen en nu mocht ik er zelf een zijn!’

De gelauwerde stripauteur Peter de Wit, bekend van Sigmund en S1ngle, is gasthoofdredacteur van deze extra dikke 90e editie van Zone 5300. Hij maakte ook de cover en tekende speciaal voor Zone 5300 een vijfpaginaverhaal van Sigmund.
Zone 5300 vierde het afgelopen jaar zijn 15-jarige jubileum met achtereenvolgens een restyling gepaard aan twee verschillende covers, een Vlaanderenspecial, en een gratis cd met muziek door striptekenaars.

Naast het unieke, speciaal voor Zone 5300 getekende Sigmund-verhaal neemt Peter ons ook mee naar zijn favoriete museum, het Heinz Museum, en legt aan de hand van zijn favoriete cartoonisten de werking van de cartoon uit. Daarnaast maakt Swamp Thing van Floris Oudshoorn zijn comeback, geeft Hanco Kolk ons een kijkje in zijn schetsboek en maakten Robert van Raffe, Milan Hulsing en Tobias Schalken ieder een kort humoristisch verhaal.
Daarnaast is ook deze editie als vanouds weer rijk gevuld met columns, recensies en allerhande artikelen op het gebied van strip, muziek, film, kunst, literatuur en curiosa.

Bestellen of abonnee worden?