Zonder filter genomineerd voor Silvester debuutprijs 2014

Tijdens de officiële opening van de Stripdagen Haarlem op vrijdag 30 mei, zal de winnaar van de Silvester Strips Debuutprijs (t.w.v. 1.000 euro) bekend gemaakt en uitgereikt worden door Silvio van der Loo, oprichter van Silvester Strips.

overzicht-silvester-debuutprijs-2014

De genomineerden

Van alle boeken die tussen april 2012 en maart 2014 verschenen zijn uiteindelijk deze vier albums genomineerd voor de Silvester Strips Debuutprijs 2014:

De jury

David Steenhuyse (stripjournalist en hoofdredacteur van De Stripspeciaalzaak.be), Sigge Stegeman (stripboekwinkel De Noorman Arnhem, oudredacteur ZozoLala), Amin Gemei (uitgever Dark Dragon Books) en Hein van Putten (art director, grafisch ontwerper). De jury gaat onder leiding van Patrice van der Linden (eindredacteur Silvester Strips). Met dank aan alle uitgevers die de boeken ter beoordeling beschikbaar hebben gesteld.

Over Silvester Strips

In navolging van de VPRO en Comichouse is de sponsoring van de Debuutprijs dit jaar in handen van Silvester Strips. Vanwege zijn voorliefde voor strips begon Silvio van der Loo in 1991een stripboekwinkel in het hartje van ‘s-Hertogenbosch.