Zone 5300 #89 met gratis cd

De nieuwste Zone 5300 is voor EUR 6,50 te koop in de beter gesorteerde stripwinkels en boekhandels in Nederland en stripspeciaalzaken in België, of via deze website.

En het is een speciale, dit keer, want ons jubileumjaar is immers nog in volle gang! De 89e Zone 5300 komt met een gratis cd: We Are The Chosen is een verzamelaar met maar liefst 19 nummers van striptekenaars die in de vijftien jaar van ons bestaan met ons hebben gewerkt of dat nog altijd doen.

In dit nummer:

* De mevrouw in de vijver is het eerste verhaal sinds jaren dat Berend J. Vonk, winnaar van de Stripschapsprijs 2009 in de categorie Nederlands Literair voor zijn album Avonturen, avonturen, voor ons blad maakte. Een bitterzoet portret van een aardige dikkerd die voor een ernstig in de warre vrouw probeert te zorgen. Een voorproefje van Vonks nieuwe graphic novel.

* … Gesloten deuren is het Zone-debuut van de jonge auteur Erwin Kho. Een verstilde, maar veelzeggende psychologische anekdote van een talentvolle nieuwkomer in stemmig grijs.

The latest issue of Zone 5300 is now available for only EUR 6,50! And it comes with a free CD(!) called We Are The Chosen, with music played by famous Dutch and Belgian comic artistst (who are not seldom in a band).

In this Zone 5300, among a lot of other things:

* A long interview with king of trash John Waters.

* Kauwboy (Chewboy) Manon van Trier’s comic debute.

Zone 5300 #89 can be bought in comic- and bookstores in The Netherlands and Belgium or it can be ordered through this website.

* Een lang interview met trashfilmkoning John Waters, over zijn samenwerking met Divine, inspiratie, zijn geen moment saaie carrière en zijn oprechte liefde voor film: ‘Ik vind het zelfs fantastisch als er witte ondertiteling zit in een film met sneeuw!’

* Jager/Prooi van Merel Barends en Natasja van Loon, een unieke samenwerking tussen een schrijfster en een striptekenares, die elk een kant van hetzelfde verhaal vertellen.

* Kauwboy van debutante Manon van Trier: al kauwend en bellenblazend ontsnapt kantoorheld Kauwboy aan zijn cubicle in een vernuftige vertelstructuur.

* En hadden we al gezegd dat er een cd bij dit nummer zit? Met unieke opnames van De Sufgerukte Wallies, The Dorktones, Crawatte, Djanko, Sandra de Haan, Lost Lovers, d!o, The Red Rum Orchestra en nog veel meer!

Word abonnee en krijg een welkomstgeschenk!

U krijgt dan zes nummers voor EUR 29,00 inclusief verzendkosten – en dat levert u dus een besparing op van EUR 10,00! En dat is nog niet alles: wie nú abonnee wordt krijgt als welkomstgeschenk Het Model van Edmond Baudoin, over – vive la différence- de subtiele verschillen tussen mannen en vrouwen. Het welkomstgeschenk wordt u samen met de acceptgiro toegestuurd. (NB: geldt niet voor proefabonnementen.)

Een abonnement is natuurlijk in een handomdraai geregeld via het abonnementenformulier.