HET IS BIJNA DECEMBER!

Het is weer bijna december en dat betekent stress! Cadeautjes kopen, gedichten schrijven en dat terwijl het in december altijd al zo druk is door die vreemde gewoonte om alles “voor het einde van het jaar” af te willen krijgen.

Stress is niet gezond, daarom een paar leuke cadeautips.

1. Geef een literair verantwoord cadeau

Het veelbesproken nieuwe literaire tijdschrift EISNER staat boordevol strip… pardon beeldverhalen van de crème de la crème van internationale stripmakers. Denk aan namen als: Erik Kriek, Jean-Marc van Tol, Typex, Daniel Clowes, Peter Pontiac en Robert van Raffe.

Het blad is prachtig vormgegeven (door Shamrock en Borinka), dus doet het uitstekend op de salontafel. En het kost maar €15,-!

2. Of een kunstzinnig cadeau

Kom zaterdag 29 en/of zondag 30 november naar de Zone5300 Garage Sale in galerie Kunstwerk Spangen in Rotterdam (Mathenesserweg 26).

De Sale is van 11:00 – 18:00 uur geopend en wordt gehouden ter ere van het 1-jarig bestaan van het Zone5300 agentschap. Niet geheel toevallig vlak voor de feestdagen! U kunt er allerlei originele tekeningen, schilderijen, collages – maar ook boekjes, T-shirts, zeefdrukken, linosnedes – kopen van de bij het agentschap aangesloten ontwerpers, illustratoren en striptekenaars!

Een originele Sint (c.q. Kerstman) koopt kunst!

3. De nieuwe Zone5300 komt eraan!

In december komt er weer een mooie Zone5300 van de persen! Met o.a. een introductie in de wondere wereld van het dandyisme van 8(!) pagina’s in stripvorm. Dus als u daar nu wel eens meer over wilt weten, of als u gewoon een mooi tijdschrift wilt lezen – of als u iemand een mooi tijdschrift cadeau wilt doen: Zone5300 is nog voor de kerst verkrijgbaar in de betere boek- of stripwinkel.

Tot ziens en succes met dichten!

Robert