23 april: The Bullfight CD release in WATT

Tickets zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar, uitsluitend via www.watt-rotterdam.nl, alle 400 Primera winkels in Nederland, en in Rotterdam ook bij Velvet Music (Oude binnenweg) en Plato (Meent).

Komt allen! (RSVP via Facebook)

In 2006 bracht The Bullfight haar debuut One Was A Snake uit op Livingroom Records, welke meteen fantastische recensies voor haar kiezen kreeg: Beste Nederlandse album uit 2006 (KindaMuzik); Er hangt een sensatie in de lucht (PlatoMania); Enn getalenteerd gezelschap dat intelligent Nederland gaat veroveren (OOR).

De Bullfight tourde langs de Nederlandse podia in 2007. In datzelfde jaar brachten ze een vinyl single uit op DISC / Excelsior Recordings. In 2008 begonnen ze met het schrijven van de 2e plaat en schreven ze het script / muziek voor de korte film Lucide (regie Ferry van Schijndel) met o.a. Dragan Bakema en Peggy-Jane de Schepper. De film beleefde met geweldige recensies haar premiere op het IFFR 2009 en ging vervolgens naar verschillende binnen- en buitenlandse filmfestivals.

In 2009 nam The Bullfight haar 2e album Stranger than the night op. Deze is inmiddels naar de perser en zal op 23 april 2010 worden gepresenteerd worden in WATT via Tocado Records / Sonic Rendezvous.

http://www.watt-rotterdam.nl/23-635-The_Bullfight_