14 Maart: Booklaunch & opening expositie

zonder-filter-behang

De officiële presentatie van Zonder filter vindt plaats op 14 maart om 19:00 in de Hallen in Haarlem als onderdeel van de Haarlemse Lente, de presentatie is gekoppeld aan een kleine maar fijne tentoonstelling rond het boek in het paviljoen in de Hallen.

Tijdens de presentatie is de auteur uiteraard aanwezig om kort iets te zeggen en om het boek te overhandigen aan een andere dandy, te weten: überdandy Jort Kelder (mits hij in Haarlem een parkeerplaats kan vinden voor zijn Maserati). Een opzienbarende gebeurtenis, daar de meeste historische dandy’s niets van elkaar moesten hebben.

Het volledige programma van deze avond in de Hallen is als volgt:

17:00 uur aanvang officiële opening
17:30 uur huisdichter Lucas Hirsch
18:00 uur performance van kunstenaars Gabriel Lester & Jonas Lund
19:00 uur book launch van de graphic novel Zonder filter, van Robert van Raffe, (uitgeverij Oog & Blik / De Bezige Bij). In het museum is een kleine presentatie van zijn werk te zien.

De tentoonstelling is te zien van 15 maart – 9 juni, ook tijdens de stripdagen in Haarlem (31 mei en 1 juni), waar de tentoonstelling onderdeel is van het programma De Nieuwe Garde.

Je bent bij deze alvast van harte uitgenodigd om op 14 maart bij de presentatie aanwezig te zijn en te proosten op het verschijnen van het boek.

RSVP via Facebook of wapper gewoon langs.